Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorKurtulmus, A.
dc.contributor.authorFafal, T.
dc.contributor.authorMert, T.
dc.contributor.authorSağlam, H.
dc.contributor.authorKıvcak, B.
dc.contributor.authorÖztürk, T.
dc.contributor.authorBaşer, K. Hüsnü Can
dc.date.accessioned2019-10-19T14:03:29Z
dc.date.available2019-10-19T14:03:29Z
dc.date.issued2009
dc.identifier.issn0009-3130
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.1007/s10600-010-9475-y
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11421/12608
dc.descriptionWOS: 000273981000036en_US
dc.description.abstracten_US
dc.language.isoengen_US
dc.publisherSpringeren_US
dc.relation.isversionof10.1007/s10600-010-9475-yen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/closedAccessen_US
dc.titleCHEMICAL COMPOSITION AND ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF THE ESSENTIAL OILS OF THREE Anthemis SPECIES FROM TURKEYen_US
dc.typeeditorialen_US
dc.relation.journalChemistry of Natural Compoundsen_US
dc.contributor.departmentAnadolu Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Farmakognozi Anabilim Dalıen_US
dc.identifier.volume45en_US
dc.identifier.issue6en_US
dc.identifier.startpage900en_US
dc.identifier.endpage904en_US
dc.relation.publicationcategoryDiğeren_US
dc.contributor.institutionauthorBaşer, K. Hüsnü Can


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster