Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisorKula, Ekrem
dc.contributor.authorKubat, Şenol
dc.date.accessioned2015-04-29T14:26:49Z
dc.date.available2015-04-29T14:26:49Z
dc.date.issued1993
dc.identifier.uri
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11421/3595
dc.descriptionTez (yüksek lisans) - Anadolu Üniversitesien_US
dc.descriptionAnadolu Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Güzel Sanatlar Eğitimi Anabilim Dalıen_US
dc.descriptionKayıt no: 91404en_US
dc.description.abstractBu araştırmada Seramik ve Çömlekçilik tanımlanarak sınıflan- dırılmış çömlekçiliğin tarihçesini, üretim yöntemlerine ve ilkel fı- rınlara kısaca değinildikten sonra Kınık Köyü'nde yapılmakta olan çöm- lekçilik, üretimde kullanılan ilkel fırın yapı ve kullanım özellikle- riyle anlatılmaya çalışılmıştır. Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesinde uygu- lanması yapılan ilkel Kınık fırını örneği orijinaline uygun olarak en iyi şekilde ürün pişirimi ve şekillendirme aşamaları sırası ile anla- tılmaya çalışılmıştır.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherAnadolu Üniversitesien_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectİlkel Kınık fırınıen_US
dc.subjectÇömlekçiliken_US
dc.titleİlkel Kınık fırını uygulaması ve çağdaş formların pişirilmesien_US
dc.typemasterThesisen_US
dc.contributor.departmentEğitim Bilimleri Enstitüsüen_US
dc.identifier.startpageIII, 65, [VI] y. : resim.en_US
dc.relation.publicationcategoryTezen_US


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster