Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorArli, Göksel
dc.contributor.authorCan, Nafiz Öncü
dc.date.accessioned2019-10-18T18:43:59Z
dc.date.available2019-10-18T18:43:59Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.issn0378-4274
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.1016/j.toxlet.2007.05.559
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11421/10494
dc.descriptionWOS: 000250273700503en_US
dc.description.abstracten_US
dc.language.isoengen_US
dc.publisherElsevier Ireland LTDen_US
dc.relation.isversionof10.1016/j.toxlet.2007.05.559en_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/closedAccessen_US
dc.titleDetermination of naturally occurring antioxidant and anti-inflammatory compounds in fresh fruits by high performance liquid chromatographyen_US
dc.typeconferenceObjecten_US
dc.relation.journalToxicology Lettersen_US
dc.contributor.departmentAnadolu Üniversitesien_US
dc.identifier.volume172en_US
dc.identifier.startpageS221en_US
dc.identifier.endpageS222en_US
dc.relation.publicationcategoryKonferans Öğesi - Uluslararası - Kurum Öğretim Elemanıen_US
dc.contributor.institutionauthorArli, Göksel
dc.contributor.institutionauthorCan, Nafiz Öncü


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster