Yazar "Kesici, Mustafa" için listeleme
-
Aşçıların mesleki özellikleri ile yaratıcılık süreci ilişkisi
Kesici, Mustafa (Anadolu Üniversitesi, 2014)Mutfak çalışmalarında yaratıcı ve yeni ürünler tüketicilerin tercihi haline gelmekte, farklılıklar yaratabilen aşçılar hem ulusal hem de uluslararası düzeyde dikkat çekmektedir. Aşçılar, sanatçılar gibi marka haline gelerek, ... -
Aşçıların Mesleki Özerklikleri İle Yaratıcılık Süreci İlişkisi
Kesici, Mustafa; Önçel, Sibel (2015)ÖZ Bu çalışma, aşçıların yaratıcılık süreci aşamalarına, mesleki özerkliğin etkisinin belirlenmesi amacıyla yapılmıştır. Bu amaca yönelik olarak, alanyazın incelenerek bir soru formu oluşturulmuştur. Aşçılık mesleki dayanışma ... -
Rekreasyon olgusuna akademisyenlerin yaklaşımları
Metin, Can Taki; Kesici, Mustafa; Kodaş, Davut (2013)Bu çalışma, rekreasyon ve ilgili kavramları, rekreasyonun boyutlarını ve diğer disiplinlerle ilişkilerini ortaya koyarak; Türkiye'de rekreasyon ile ilgili çalışmaları bulunan akademisyenlerin konuya yaklaşımlarının ... -
Yeme-içme mekanlarında yemeğin aynılaşması ve farklılaşması
Kara, Çiğdem; Anadolu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm ve Otel İşletmeciliği Ababilim Dalı; Kesici, Mustafa (Tez (doktora) - Anadolu Üniversitesi, 2018)Bu çalışmanın birincil amacı, farklı destinasyonlarda bulunan yeme-içme mekânlarında sunulan yemeklerin aynılaştığı ve farklılaştığı noktaları ortaya koymaktır. Bu amaç doğrultusunda öncelikli olarak mekânlar ve sunulan ...