Yazar "Sezgin, Burcu" için listeleme
-
İşlenmiş gıdaların lezzetini değiştirmek için kullanılan bazı katkı maddelerinin eşzamanlı analizi
Sezgin, Burcu (Anadolu Üniversitesi, 2016)Değişen yaşam şartları ve gelişen teknolojiye bağlı olarak, gıda ve farmasötik ürünlerde çok çeşitli katkı maddeleri kullanılmaktadır. Özellikle gıda güvenliğine verilen önemin artması ve katkı maddelerinin kullanımındaki ... -
Tıbbi laboratuvar uygulamalarında çevresel yaklaşımlar
Sezgin, Burcu (Anadolu Üniversitesi, 2022)Klinik kararların verilmesinde tıbbi laboratuvar uygulamalarının önemli bir yeri vardır. Tıbbi laboratuvarlarda sürekli devam eden tetkik ve araştırmalarda çok çeşitli ve çok miktarda kimyasal madde kullanılmaktadır. Bu ...