Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÇakır, E.
dc.contributor.authorGüven, Kıymet
dc.contributor.authorMutlu, Mehmet Burçin
dc.date.accessioned2019-10-18T18:43:19Z
dc.date.available2019-10-18T18:43:19Z
dc.date.issued2009
dc.identifier.issn1871-6784
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.1016/j.nbt.2009.06.697
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11421/10187
dc.descriptionWOS: 000281760100255en_US
dc.description.abstracten_US
dc.language.isoengen_US
dc.publisherElsevier Science BVen_US
dc.relation.isversionof10.1016/j.nbt.2009.06.697en_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/closedAccessen_US
dc.titleRibotyping of Staphylococcus aureus isolated from meat and dairy products consumed in Turkeyen_US
dc.typeconferenceObjecten_US
dc.relation.journalNew Biotechnologyen_US
dc.contributor.departmentAnadolu Üniversitesien_US
dc.identifier.volume25en_US
dc.identifier.startpageS105en_US
dc.identifier.endpageS105en_US
dc.relation.publicationcategoryKonferans Öğesi - Uluslararası - Kurum Öğretim Elemanıen_US
dc.contributor.institutionauthorGüven, Kıymet


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster