Başlık için Eskişehir Meslek Yüksekokulu listeleme
Toplam kayıt 35, listelenen: 34-35
-
Yetişkin bireylerin toplu beslenme alanlarındaki tabak artığı ile diyet kalite indeksi arasındaki ilişkinin değerlendirilmesi
(2020)Bu çalışma yetişkin bireylerin toplu beslenme alanlarında yaptığı tabak israfını, etkileyen faktörleri ve bu alanları kullanan bireylerin diyet kalitesini belirlemek amacıyla yapılmıştır. Toplam 298 bireyin katıldığı ... -
Zincir ve Grup Otel İşletmelerinde Yerine Getirilen Lojistik Faaliyetler ve Gerekli Lojistik Kaynakların Belirlenmesi
(2015)Bu çalışmanın amacı otellerde yerine getirilen lojistik faaliyetleri belirlemek ve bu faaliyetlerde kullanılan lojistik kaynakları ortaya koymaktır. Bu amaçla Türkiye'de faaliyet gösteren yerli ve yabancı en büyük ilk 25 ...