Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorBorazan, Alev Akpınar
dc.contributor.authorBozan, Berrin
dc.date.accessioned2019-10-21T21:11:48Z
dc.date.available2019-10-21T21:11:48Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.issn1871-6784
dc.identifier.issn1876-4347
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.1016/j.nbt.2012.08.282
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11421/21166
dc.descriptionWOS: 000209805600279en_US
dc.description.abstracten_US
dc.language.isoengen_US
dc.publisherElsevier Science BVen_US
dc.relation.isversionof10.1016/j.nbt.2012.08.282en_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/closedAccessen_US
dc.subjectVinification Techniquesen_US
dc.subjectWinemaking Processen_US
dc.subjectOkuzgozu Red Wineen_US
dc.subjectPhenolicsen_US
dc.subjectAntioxidant Activityen_US
dc.titleEffect of processing on total phenolic content and antioxidant activity during the Okuzgozu Red wine making by the different vinification techniquesen_US
dc.typeconferenceObjecten_US
dc.relation.journalNew Biotechnologyen_US
dc.contributor.departmentAnadolu Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Kimya Mühendisliği Bölümüen_US
dc.identifier.volume29en_US
dc.identifier.startpageS100en_US
dc.identifier.endpageS100en_US
dc.relation.publicationcategoryKonferans Öğesi - Uluslararası - Kurum Öğretim Elemanıen_US
dc.contributor.institutionauthorBozan, Berrin


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster