Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisorAkoğlan Kozak, Meryem
dc.contributor.authorYıldız, Emine, 1978-
dc.date.accessioned2015-04-29T15:20:44Z
dc.date.available2015-04-29T15:20:44Z
dc.date.issued2001
dc.identifier.uri
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11421/2849
dc.descriptionTez (yüksek lisans) - Anadolu Üniversitesien_US
dc.descriptionAnadolu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalıen_US
dc.descriptionKayıt no: 155878en_US
dc.description.abstractHijyen, otel işletmeleri için sağlıklı bir ortamın oluşturularak müşteri memnuniyetinin sağlanması açısından önem arzeder. Otellerde temiz ortamın oluşturulması ile görevli olan kat hizmetleri personelinin işlerini yürütürken hem kendi sağlıkları, hem de müşterilerin sağlığı açısından bir takım hijyen kurallarına dikkat etmeleri gereklidir. Hijyen kurallarına uyulması; yeterli temizliğin sağlanması, çöp kontrolü, koku kontrolü, yeterli aydınlatma ve havalandırmanın yapılması, kişisel temizlik, kazaların önlenmesi ve vücudun doğru kullanılması açısından önemlidir.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherAnadolu Üniversitesien_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectOtel kat hizmetleri -- Yönetimen_US
dc.subjectOteller, lokantalar, vb. -- Personel -- Sağlık ve hijyenen_US
dc.titleOtel işletmelerinde kat hizmetleri personelinin hijyen kurallarına ilişkin davranışlarıen_US
dc.typemasterThesisen_US
dc.contributor.departmentSosyal Bilimler Enstitüsüen_US
dc.identifier.startpage[XII], 132 y.en_US
dc.relation.publicationcategoryTezen_US


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster